Home Новини С деца на море или планина през лято 2023?

Разбира се, до голяма степен изборът зависи от бюджета. Нашият съвет е да планирате предварително периоди, в които офертите са с по-големи отстъпки. Така можете да изберете в началото на лятото да отидете на планина, а в края на лятото на море или обратно.

В Хотел „Орфей“ ще намерите Специални оферти за лято 2023 с най-богатата Активна лятна програма с анимация за деца и възрастни включена в пакетите – All Inclusive или Закуска и вечеря. Резервирайте сега в периода от 9.07 до 25.07 с до 30% Отстъпка*.

Очаква ви една незабравима лятна ваканция за цялото семейство. Нека ви разкажем как се случва всичко това.

Докато мама прави своята тренировка по пилатес, децата са на разходка в планината или играят игри с аниматорите в градината. Звучи чудесно, нали? Наистина е така.

Програмата „Active” с анимация за деца и възрастни е специално създадена, за да обърне внимание на всеки един член от семейството.

Разделяме програмата на 3 условни възрастови групи – Active Kids, Active Teen и Active Fit. Анимация за деца над 4 г. в Детски кът „Орфей“ с аниматори – включва ежедневни забавни, образователни и креативни игри. Всяка вечер мини Диско и Кино с прожекция на любимите анимационни филмчета. При подходящо време някои от активностите се провеждат на открито в градината на хотела.

Active Teen е приключенската програма предназначена за по-големи деца над 7, която включва екскурзии до забележителности, пешеходни преходи в планината, атракциони, приключенски въжени паркове и игри на открито. Тук понякога се включва цялото семейство, но всъщност основната цел на Active Teen е да ограничим времето, което децата в тази възраст прекарват пред екраните – телефон, таблет, лаптоп или телевизор.

Active Fit e програма със спортни активности за възрастни – сутрешни и следобедни тренировки – стречинг, пилатес, денс фит и боди фит, уроци по народни танци и 2 пъти седмично Хоротека. Уикенд Активности с гост инструктори по Табата, Тренировки с гирички и ластици, Канго Джъмпс, Зумба, Фристайлър и още нови и модерни тренировки.

Всяка тренировка е съобразена спрямо двигателната култура на хората като повечето часове са подходящи и за абсолютно начинаещи.

Екипът ни се състои от професионални аниматори и професионални сертифицирани инструктори с дългогодишен опит. За голямо щастие някои от вас вече познават инструкторите много добре и чакат с нетърпение новите спортни срещи в Хотел „Орфей“.

Доказателство за успеха на програмата са всички наши редовни и много доволни гости, които с удоволствие ще посрещнем и това лято.

За повече информация относно оферти или програми с анимация можете да се свържете с нас.

Последвайте ни и в каналите в социалните мрежи.

Facebook Page: Хотел „Орфей“ Пампорово

Instagram: @hotelorpheuspamporovo

Tik Tok: @orpheuspamporovo

*Отстъпката в офертата не важи за нощувки на дати 14.07 и 15.07.

Резервирай