Home Новини Сезон Зима 23/24

Новини за предстоящия зимен сезон 2023/2024

Приятели, добре дошли в нашия нов дигитален дом!

Нямаме търпение да ви посрещнем отново!Новостите, които ви очакват този сезон в ски зона Пампорово са страхотни, а ние ще се погрижим за Вашия приятен престой.

Хотел „Орфей“ Пампорово ви предлага една истинска зимна приказка за цялото семейство. Можете да очаквате още подобрения в хотела – в двата ресторанта и обогатяване на блок масата; нови реновирани Премиум Апартаменти и Премиум Студиа подходящи за настаняване на 2-ма възрастни и 2 деца. Още активности и анимация за деца в нашия Детски кът включени в пакетите, Анимация за възрастни със спортни тренировки с нашите професионални инструктори отново включени в пакетите.

Резервирайте сега вашата зимна почивка – Пакет „Коледа“ 2023 с участието на любимата Тони Димитрова и страхотна празнична програма с анимация за деца – Детско Коледно парти с раздаване на подаръци и най-чакания гост Дядо Коледа.

Пакет „Нова Година 2024“ – с нашите Специални музикални гости на 30.12 Гръцка вечер с Vassilis Tsaknakis; На 31.12 Страхотната ЕМИЛИЯ, както и най-нашумялата звезда на модерната поп сцена – Папи Ханс.

Безплатен ски шатъл бус по график от хотела до Ски център 2 Малина отново ще се грижи за вашия бърз и надежден достъп до ски зоната. На територията на хотела на Ваше разположение е и безплатен Ски гардероб за съхранение на екипировка.

Докато сте в хотела на място можете да резервирате Ски или сноуборд уроци в нашето Училище за зимни спортове PRO Line.

НОВИНИ ОТ СКИ ЗОНА ПАМПОРОВО

За всички любители на зимните спортове – Нов 6-седалков лифт ще заработи още този сезон на Ски център 2 Малина до връх Снежанка (на мястото на предходния 3-седалков лифт №5). Това не само ще облекчи трафика на тази доста натоварена зона, но и ще даде оптимален комфорт при придвижването на скиори и сноубордисти от гледна точка на удобство и скорост.

Продължават и инвестициите в оптимизацията на уръдията за изкуствен сняг в цялата ски зона, което осигурява максимално покритие със снежна покривка през целия зимен сезон.

Полагат се усилия в отварянето на южните писти в посока Смолянските езера като ще се ползват Стационарен Влек Академика и мини влека, като в тази зона са инсталирани и нови уръдия за изкуствен сняг. Отново в тази зона се предвижда да има и Фън зона за фристайл.

Не пропускайте да закупите още сега Лифт картите „SELECT“, които вече са пуснати в продажба в официалната страница на pamporovo.me на миналогодишната цена – Еднодневна карта от 75 лв. за възрастен до 31.10.23. Картите „Select“ ви позволяват да закупите ваучери за неопределени дати от старта на зимния сезон до официалното закриване. Можете да избирате, както краткосрочни, така и дългосрочни за поредни дни. НОВО – можете да закупите още сега лифт карта „SELECT“ – Неделя сутрин от 8:45 до 12:45 отново без фиксирана дата (важи само за неделя). От 1 ноември до 10 декември цената на еднодневната карта за деца (до 12 години) е 49 лева, за младежи (до 17 години) – 65 лева и за възрастни – 82 лева.

Резервирай