Home Новини Априлска Ваканция в Пампорово

Приятели, зимата е към края си, но в планината тя не спира да ни изненадва.

През последните дни март месец отново ни поднесе нова снежна покривка, макар и да чакахме прекалено дълго, сега си заслужава да се възползвате от последните дни за ски. Априлска Ваканция в Хотел „Орфей“ Пампорово с по-ниски цени за настаняване, като сме подготвили още един уикенд изпълнен с много забавления на 5-7 Април. Не пропускайте и намаленията в ски зоната с по-ниските цени лифт карти.

Специална Оферта – Априлска Ваканция

Мислите ли вече за лятото в планината и уикендите с нашите приятели от ФИТ КИДС, когато сте тук на почивка с децата си, но не ги виждате почти през целия ден и остава достатъчно време за Вас.

Те ще са тук още през Април правим една генерална репетиция за предстоящия сезон. Резервирайте сега с -45% Отстъпка 5-7 Април Уикенд с Фит Кидс. Тренировките и игрите с тях са истинско приключение за децата, а за родителите момент, в който да въздъхнат и да отделят време за себе си или просто да се забавляват наблюдавайки игрите.

Ще поддържаме доброто настроение с танци и спортни тренировки с нашите професионални инструктори Руслана Карова и Стефка Барбудова. Специално за всички любители на народните танци на 6-ти Април ще има ХОРОТЕКА. Не я пропускайте!

Последвайте фейсбук страницата ни и следете събитията тук: Хотел „Орфей“ Пампорово 

Можете да ни намерите и в Instagram @hotelorpheuspamporovo

 

 

Резервирай