Home Новини Пътеводител из Родопите – Какво препоръчваме ние?

Скъпи пътешественици, знаем че статиите, блоговете, пътеводителите и инфлуенсър постовете с препоръчани места в Родопите са безкрайно много, а и всеки от тях вижда и оценява по свой начин.

Точно поради тази причина, ние от Хотел „Орфей“ се заехме със задачата да отсеем тази информация за вас.

Създаваме нова страница с едни най-посещаваните и най-популярни забележителности, еко пътеки и маршрути, както и някои алтернативни приключения за любителите на адреналина. Оставили сме контакт за директна връзка с обектите, атракционите и забележителностите, за да имате свободата сами да организирате посещението си.

Можете да разгледате информацията в страница Пътеводител тук.

Обикновено в планината периодът за посещение на повечето забележителности е Май-Септември /през лятото/ или Декември-Март /през зимния сезон/. Най-добре преди да предприемете пътуване или посещение на някой обект първо проверете дали е отворен.

Сигурни сме, че има страшно много информация, която още да се изпише за всяка една пътека, природна или историческа забележителност, но тук идеята не е да я прочетете. По-скоро даваме предложения къде, какво можете да правите и посетите докато сте в района на Пампорово и сами на място да разберете повече.

В допълнение се заемаме със задачата да публикуваме информация и за не толкова популярни обекти, пътеки и забележителности, но които си заслужават да бъдат видяни.

 

Резервирай