Home За Хотела Заведения

Ресторанти

Хотел Орфей разполага с 2 ресторанта с до 240 места и Нова Лятна градина

Основен ресторант

All Inclusive в Основния ресторант през лято 2024 отново ще ви изкуши с богато разнообразие от вкусна и прясно приготвена храна на бюфет, тематични вечери с традиционна кухня – Българска, Балканска и Средиземноморска вечер. Насладете се и на новата Лятна градина. През зимата предлагаме закуска и вечеря на бюфет, както и специално селектирано A la Carte Mеню за обяд с кулинарни изкушения от нашия шеф готвач.

Лятна Градина

Каним Ви в нашата обновена Лятна градина към Основния ресторант с до 170 места. През летния сезон градината е част oт пакет All Inclusive. Насладете се на приятна обстановка, в добра компания и с гледка към гората.

Тематичен ресторант

Насладете се на атмосферата и чудесните вкусове с шоу кукинг, камина за чеверме, пещ за пърленки и пици, барбекю. Не пропускайте нашите таматични Български вечери с традиционна и местна кухня, фолклор и българска музика.

Барове

Хотел Орфей ви предлага изцяло реновиран Лоби Бар, както и Скай Бар с панорамна гледка през зимния сезон.

Лоби бар

Потопете се в приятната атмосфера в изцяло реновирания Лоби бар. Идеалното място за всяка вечер в компанията на приятели или за сутрешното ароматно кафе. Предлагаме ви разнообразни сезонни алкохолни и безалкохолни напитки.

Скай бар

Скай барът се намира на 7-ми етаж, разполага със 70 места и предлага страхотна панорамна гледка към планината и връх Снежанка. Забавлявайте се всяка вечер през зимния сезон с нашите тематични партита.