На ски през Март

нощувки със закуски и вечери

02.03.2020 - 31.03.2020

Великденски празници 2020

нощувки със закуска, обяд и вечеря

17.04.2020 - 20.04.2020

Великден в планината

нощувки със закуска и вечеря

17.04.2020 - 20.04.2020