Home За Хотела Заведения

Ресторанти

Хотел Орфей е предпочитано място за организиране на Празнични събития, Абитуриентски балове, Фирмени събития с празнични вечери и специална програма. Основният ресторант разполага с до 240 места и Градина с до 180 места (през летния сезон). Тематичен ресторант Механа в традиционен стил с до 240 места. Отпразнувайте Коледа, Нова година или организирайте Вашето събитие – Коледно парти, Фирмено парти или Среща на класа.

Основен ресторант

През зимния сезон Ресторантът предлага закуска и вечеря на блок маса, както и специално селектирано A la carte меню за обяд с кулинарни изкушения от нашия шеф готвач. През лятото ресторантът предлага богата блок маса на All Inclusive. Заповядайте и в новата Лятна градина с до 180 места.

Тематичен ресторант

Насладете се на атмосферата и чудесните вкусове с шоу кукинг, камина за чеверме, пещ за пърленки и пици, барбекю. Не пропускайте нашите таматични Български вечери с традиционна и местна кухня, фолклор и българска музика.

Бална зала

Нашата Празнична зала, която се преобразява специално за 25.12 Коледа и 31.12 Нова година като неизменна част са Музикалната програма, DJ парти и всички гост изпълнители включени в куверта към залата.

Барове

Хотел Орфей ви предлага изцяло реновиран Лоби Бар, както и Скай Бар с панорамна гледка през зимния сезон.

Лоби бар

Потопете се в приятната атмосфера в изцяло реновирания Лоби бар. Идеалното място за всяка вечер в компанията на приятели или за сутрешното ароматно кафе. Предлагаме ви разнообразни сезонни алкохолни и безалкохолни напитки.

Скай бар

Скай барът се намира на 7-ми етаж, разполага със 70 места и предлага страхотна панорамна гледка към планината и връх Снежанка. Забавлявайте се всяка вечер през зимния сезон с нашите тематични партита.