Home Новини All Inclusive ACTIVE – Едно незабравимо Лято ’24 в планината

Скъпи приятели, отново е време за летни емоции в планината!

Изберете лято 2024 за цялото семейство в Пампорово и нашата страхотна Програма Active с Анимация за деца и възрастни.

За поредна година ще се постараем да предложим най-доброто качество. Изобилие от вкусна храна на база All Inclusive, както и Програма с активности, анимация, спорт, игри и някои нови изненади.

Продължаваме да се радваме на нашите страхотни професионалисти от екип Анимация. Те се грижат за настроението на нашите най-малки гости. Детски кът Орфей и Детската площадка са в основата заедно с 3-ма аниматори на – Програма ACTIVE KIDS.

Актив кидс – е седмична програма за деца над 4г., която предлага креативни занимания, забавни игри, много музика и танци. Всяка вечер Мини Диско и Кино за деца.

За по-порасналите деца предлагаме приключенската програма – Active TEEN за деца от 7 до 15 г.

Програмата е създадена с цел да отдели поне за няколко часа децата в тази възраст от екраните – телефони, таблети, компютри или телевизия. Стараем се да предлагаме качествен продукт, който не само да предизвика интерес, но да има смислено положително отражение върху децата в тази възраст, чрез нови спомени в природата, а защо не и нови приятелства.

За всички родители, които в забързаното си ежедневие не намират време за почивка или за тренировка в залата, предлагаме нашата програма – Active FIT.

Седмична програма с професионални инструктори и танцьори, която е подходяща както за начинаещи, така и за хора с много добра физическа култура.

Както винаги за всички любители на народните танци сме включили 2-пъти седмично – Хоротеки, всяка сряда и събота.

По традиция в събота е нашата Българска традиционна вечеря, в която включваме и автентично изпълнение на Гайдар и певица. Тази година добавяме към програмата още една тематична вечер – всяка Сряда ще имате удоволствието да се насладите на Балканска вечер с традиционни ястия от целия Балкански регион.

На нашата нова Горска сцена ще има още допълнителни изненади за вас.

И ако мислите, че това е всичко, не е. Уикенд Актив програмата с нашите страхотни Гост инструктори, които знаем, че някои от Вас чакат с огромно нетърпение.

Те ще са отново тук – Фит Кидс. Да, те се превърнаха в звезди благодарение на страхотния си екип от професионалисти, прекрасното им отношение към децата и разбира се интересните игри, които ги правят това, което са.

Горски Уикенди – Училище за гората с пешеходен преход, игри в гората, нов маршрут и нови игри вече в 2 дни, през уикенд.

Александра Матеска, Ваня Богдева и Марин Станчев – нашите професионални Гост инструктори са включени в Актив Уикенд програмата през уикедите от юли до края на август. Те са енергични, позитивни и ще ви накарат да се поизпотите, но след това гарантираме, че ще се чувстваре страхотно презаредени. Не ги пропускайте!

 

 

 

Резервирай