Home Новини С деца на море или планина – Почивката през лято 2024?

Разбира се, до голяма степен изборът зависи от бюджета, но ако имате възможност изберете и двете. Нашият съвет е да планирате предварително периоди, в които офертите са с по-големи отстъпки. Така можете да изберете в началото на лятото да отидете на планина, а в края на лятото на море или обратно.

В Хотел „Орфей“ Пампорово ще намерите Специални оферти за лято 2024 с най-богатата Активна лятна програма с анимация за деца и възрастни включена в пакетите – All Inclusive или Закуска и вечеря. Резервирайте сега в периода от 5.07 до 9.09.2024 с Отстъпки.

Очаква ви една незабравима лятна ваканция за цялото семейство. Нека ви разкажем как се случва всичко това.

Докато мама прави своята тренировка по пилатес, тате си почива, децата са на разходка в планината или играят игри с аниматорите в градината. Звучи чудесно, нали? Наистина е така.

Програмата „Active” с анимация за деца и възрастни е специално създадена, за да обърне внимание на всеки един член от семейството.

Разделяме програмата на 3 условни възрастови групи – Active Kids, Active Teen и Active Fit.

Active Kids – Анимация за деца над 4 г. в Детски кът „Орфей“ с аниматори – включва ежедневни забавни, образователни и креативни игри. Всяка вечер мини Диско и Кино с прожекция на любимите анимационни филмчета. При подходящо време някои от активностите се провеждат на открито в градината на хотела.

Active Teen е приключенската програма предназначена за по-големи деца над 7, която включва екскурзии до забележителности, пешеходни преходи в планината, атракциони, приключенски въжени паркове и игри на открито. Тук понякога се включва цялото семейство, но всъщност основната цел на Active Teen е да ограничим времето, което децата в тази възраст прекарват пред екраните – телефон, таблет, лаптоп или телевизор.

Active Fit e програма със спортни активности за възрастни – сутрешни и следобедни тренировки – стречинг, пилатес, денс фит и боди фит, уроци по народни танци и 2 пъти седмично Хоротека. Уикенд Активности с гост инструктори по Табата, Тренировки с гирички и ластици, Канго Джъмпс, Зумба, Фристайлър и още нови и модерни тренировки.

Всяка тренировка е съобразена спрямо двигателната култура на хората като повечето часове са подходящи за абсолютно начинаещи, както и за хора с много добра физическа активност.

Екипът ни се състои от професионални аниматори и професионални сертифицирани инструктори с дългогодишен опит. За голямо щастие някои от вас вече познават инструкторите много добре и чакат с нетърпение новите спортни срещи в Хотел „Орфей“.

Уикенд Актив е нашата специално подготвена програма с Гост инструктори. Вижте кога са тренировките с тях тук

Доказателство за успеха на програмата са всички наши редовни и много доволни гости, които с удоволствие ще посрещнем и това лято.

За повече информация относно оферти или програми с анимация можете да се свържете с нас.

Последвайте ни и в каналите в социалните мрежи.

Facebook Page: Хотел „Орфей“ Пампорово

Instagram: @hotelorpheuspamporovo

Tik Tok: @orpheuspamporovo

Резервирай